Skip to main content Skip to main navigation

Palvelut

Asiakaskuntaamme kuuluu toimijoita pienyrittäjistä pörssiyrityksiin ja kiinteistönomistajista kuntiin. Toisinaan työskentelemme myös vakuutusyhtiön toimeksiannosta. Saat meiltä kaikki vahinkojen hoitamiseen liittyvät palvelut samasta paikasta. Käytettävissäsi ovat kokeneet ja asiantuntevat asiakaspalvelijat, vakuutus- & vahinkoasiantuntijat sekä vakuutusalan tuntevat juristit ja insinöörit.

Omaisuus- ja keskeytysvahingot

Osaamisemme ydintä ovat vaativat omaisuus- ja keskeytysvahingot. Vahinkojen kartoittaminen ja tarkastaminen ovat meille arkipäivää. Palvelumme sisältää riippumattoman arvioinnin siitä, mitä vakuutuksesi kuuluisi kattaa ja kenen vastuulla vahinko mielestämme on. Kumppaniverkostomme kautta saat tarvittaessa apua myös vahinkojen korjaamiseen.

Vastuuvahingot

Tarjoamme yritykseen kohdistuvien reklamaatio-, vahingonkorvaus- ja vakuutusasioiden arviointia. Juristeillamme on laaja ja monipuolinen kokemus yritysten toimintaan, tuotteisiin sekä henkilöiden vastuuseen liittyvistä vahingonkorvausriidoista ja niihin liittyvistä vakuutuksista. Hoidamme myös omavastuun alle tai vakuutusturvan ulkopuolelle jääviä vahinkotapauksia, takaisinsaantiasioiden selvittelyä ja korvauspäätösten arviointia sekä annamme asiantuntijalausuntoja (second opinion).

Kuljetusvahingot

Autamme kuljetus- ja huolintaliikkeitä reklamaatio- ja korvausasioiden hallinnoinnissa. Arvioimme mm. rahdinkuljettajien, huolitsijoiden ja kuljetuspalveluyritysten saamia valituksia. Asiantuntemukseemme kuuluu niin tavara-, kuljetusvastuu- kuin huolintavakuutukset.

Affinity-ratkaisut

Hallinnoimme ryhmä- ja affinity-ratkaisuja useiden eri vakuutusyhtiöiden puolesta. Hoidamme niin tuote- ja all risk -vahinkoja kuin ryhmävakuutuksiin liittyviä tapauksia. Asiakkainamme on yhteisöjä ja organisaatioita, joiden asiakkaat tai jäsenet ovat vakuutuksenottajia. Saat lisäarvoa tarjoamillesi palveluille ja tuotteille hyödyntämällä osaamistamme joustavien vakuutusratkaisujen rakentamisessa ja sujuvassa vahinkojen hallinnoinnissa.

Ota yhteyttä