Palvelut

Asiakaskuntaamme kuuluu toimijoita pienyrittäjistä pörssiyrityksiin ja kiinteistönomistajista kuntiin. Toisinaan työskentelemme myös vakuutusyhtiön toimeksiannosta. Saat meiltä kaikki vahinkojen hoitamiseen liittyvät palvelut samasta paikasta. Käytettävissäsi ovat kokeneet ja osaavat vahinkoasiantuntijat sekä vakuutusalan tuntevat juristit ja insinöörit.

Autamme tarpeidesi mukaan

Tilaa konsultointia tarpeeseen

Avustamme asiakkaitamme muun muassa yksittäisissä suurvahingoissa, toistuvissa vahinkotapauksissa ja vakuutusyhtiön antaman korvauspäätöksen arvioinnissa. Annamme myös asiantuntijalausuntoja vakuutusehtojen tulkinnasta ja vahingon määrästä.

Selvitämme puolestasi lopullista vastuutahoa ja autamme sinua takaisinsaantiprosessissa. Ammattitaitoomme kuuluu myös kertoa, mikäli vakuutusyhtiön päätös on mielestämme oikea, eikä asiaa kannata lähteä edistämään kanssamme.

Ulkoista koko vahinkoprosessi

Voit ulkoistaa meille kokonaisia vahinkoprosesseja. Luomme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sovitetun mallin, joka sisältää kaiken vahinkoilmoitusten vastaanottamisesta lisätietojen täydentämiseen sekä vakuutusyhtiön kanssa asiointiin ja raportointiin. Yksityiskohdat hiomme vastaamaan sinun tarpeitasi.

Erityisiä osaamis­alueitamme

Suurvahingot

Merkittävän vahingon, kuten suuren tulipalon, sattuessa on tärkeintä varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus. Siksi valtaosa resursseista on usein sidottu vahingosta toipumiseen ja jatkuvuuden varmistamiseen. Tällaisessa tilanteessa vakuutusyhtiöiden vahinkoon liittyvät tietopyynnöt kuormittavat ja mietityttävät avainhenkilöitä. 

Autamme varmistamaan, että vahingon hoito sujuu mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Kun ulkoistat vahinkoprojektin johtamisen meille, vapautat omat resurssisi tärkeämpään tekemiseen. Varmistamme, että vahingot korvataan oikein ja hoidamme neuvottelut ja yhteydenpidon vakuutusyhtiöidesi suuntaan. 

Olemme vahinkotilanteissa aina sinun puolellasi koordinoimassa ja hoitamassa asioita - vakuutusyhtiöistä riippumattomana osapuolena. 

Käytämme työskentelyssä moderneja laskentaohjelmia (mm. Kustannustieto TAKU ®) sekä asiantuntijoidemme kokemusta ja osaamista kymmenistä erityyppisistä suurvahingoista. Tunnemme hyvin eri vakuutusyhtiöiden vakuutusehdot ja autamme saamaan oikeudenmukaiset vakuutuskorvaukset vakuutusyhtiöstäsi.

Omaisuus- ja keskeytysvahingot

Osaamisemme ydintä ovat vaativat omaisuus- ja keskeytysvahingot. Vahinkojen kartoittaminen ja tarkastaminen ovat meille arkipäivää.

Palvelumme sisältää riippumattoman arvioinnin siitä, mitä vakuutuksesi kuuluisi kattaa ja kenen vastuulla vahinko mielestämme on. Kumppaniverkostomme kautta saat tarvittaessa apua myös vahinkojen korjaamiseen.

Vastuuvahingot

Teemme yritykseen kohdistuvien reklamaatio-, vahingonkorvaus- ja vakuutusasioiden arviointia. Juristeillamme on laaja ja monipuolinen kokemus yritysten toimintaan, tuotteisiin sekä henkilöiden vastuuseen liittyvistä vahingonkorvausriidoista sekä niihin liittyvistä vakuutuksista.

Palveluihimme kuuluvat myös 

  • neuvominen alle omavastuun tai vakuutusturvan ulkopuolelle jäävät vahinkotapauksissa
  • takaisinsaantiasioiden selvittely
  • korvauspäätösten arviointi
  • asiantuntijalausunnot (second opinion).

Olemme tukenasi kun tapahtuu

Asiantuntijamme auttavat, kun vahinko sattuu. Hoidamme vahinkoon liittyvät selvitykset ja neuvottelut puolestasi sekä varmistamme saamasi korvauspäätöksen oikeellisuuden niin määrältään kuin perusteiltaankin. Jutellaanko lisää siitä, voisimmeko olla avuksi sinun organisaatiollesi?
Ota yhteyttä
Suomi
SuomiEnglish
Suomi
SuomiEnglish