Meistä

Tarjoamme yksinkertaista, innovatiivista ja tehokasta vahinkojen hoitoa. Työskentelemme itsenäisesti, rehellisesti ja täysin avoimesti. Meille on tärkeää, että sinä asiakkaana ymmärrät, miten lopputulokseen on päädytty. 

Olemme itsenäinen ja riippumaton vahinko­neuvontaa ja vahinkojen käsittelyä tarjoava yritys. Palvelemme niin eri kokoisia yrityksiä, vakuutus­yhtiöitä kuin julkis­organisaatioita.

Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa osana Söderberg & Partners -konsernia. Söderberg & Partners on pohjoismaiden johtava vakuutus- ja finanssialan asiantuntijapalveluiden tarjoaja. Konsernissa työskentelee yli 3 000 työntekijää eri puolilla Eurooppaa. 

Asiakkaamme ovat sekä paikallisia että kansainvälisiä vakuutusyhtiöitä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Olemme mukana noin 20 000 vahinkotapauksessa vuosittain.

Tutustu Söderberg & Partnersiin

Toiminta­tapamme

Arvot

Teemme työtämme konsernimme Söderberg & Partnersin perusarvojen mukaisesti, joita ovat:

  • rohkeus
  • vastuuntuntoisuus
  • avuliaisuus
  • sisukkuus.

Erinomainen laatu on meille itsestäänselvyys

Korkeat eettiset standardit ovat toimintamme kivijalka. Päätöksemme perustuvat tosiasioihin, ja kokeneen asiantuntijan parhaaseen tulkintaan niistä.

Kaiken tekemisemme ohjenuorana on erinomainen laatu. Haluamme jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseämme, jotta voimme ylläpitää asiantuntemuksemme korkeaa tasoa.

Olemme tukenasi kun tapahtuu

Asiantuntijamme auttavat, kun vahinko sattuu. Hoidamme vahinkoon liittyvät selvitykset ja neuvottelut puolestasi sekä varmistamme saamasi korvauspäätöksen oikeellisuuden niin määrältään kuin perusteiltaankin. Jutellaanko lisää siitä, voisimmeko olla avuksi sinun organisaatiollesi?
Ota yhteyttä
Suomi
SuomiEnglish
Suomi
SuomiEnglish